Pri kateri prevajalski agenciji naročiti prevod?

V Sloveniji je precej takšnih, ki trdijo, da jim je prevajanje v hrvaščino povsem nekaj običajnega in da to počnejo tako rekoč z levo roko. Vendar žal ni tako, še posebej, če potrebujemo prevod nekega uradnega dokumenta. Poliglot prevajanje v hrvaščino opravlja že vrsto let in to s prevajalci, ki so rojeni na Hrvaškem in ki so seznanjeni z vsemi najnovejšimi jezikovnimi pravili in novimi besedami, ki so jih Hrvati v zadnjih letih vpeljali v svoj jezik.

Poliglot - logoPoliglot je prevajalska agencija, ki že vrsto let opravlja prevode več kot tridesetih različnih svetovnih jezikov. Na njihovi spleti strani www.poliglot.si lahko preverite v katere oz. iz katerih jezikov prevode opravljalo. Prevajanje v hrvaščino pa je nekaj kar počnejo od samih začetkov agencije. Poleg prevajanja, nudijo tudi sodno overjene prevode, tolmačenje, kot tudi lektoriranje v vseh jezikih v katerih opravljajo tudi prevode. Poleg tega, da naredijo prevod praktično iz vsakega jezika, to naredijo tudi izredno kvalitetno in hitro ter tudi cenovno zelo ugodno. Če se zares mudi, prevajanje v hrvaščino naredijo prej kot v enem dnevu oz. se lotijo dela takoj, ko jim dostavite besedilo, ki ga je potrebno prevesti.

Besedilo jim lahko dostavite osebno na Dalmatinovo ulico 9 v Ljubljani ali Cafovo ulico 8 v Mariboru, lahko pa jim ga pošljete po elektronski pošti na elektronski naslov info@poliglot.si ali maribor@poliglot.si. Ljubljansko poslovalnico lahko pokličete na tel. št. 030 663 201, mariborsko pa na 041 868 004 in se po telefonu dogovorite za prevajanje v hrvaščino ali katerikoli drugi jezik.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja