Ionizirana voda prinaša vitalnost

voda ionizirana

Alkalna ionizirana voda je prava izbira za vse, ki si prizadevate za zdravje, vitalnost in dobro počutje. Ionizirana voda z bazičnim pH uravnava kislinsko-bazično ravnotežje v telesu, tkiva intenzivno oskrbuje z vodo ter omogoča hiter in intenziven prenos kisika po krvi, kot odličen naravni antioksidant lovi proste radikale ter s tem preprečuje staranje in mnoge bolezni, v telo vnaša pomembne minerale, kot sta kalcij in magnezij, ter razstruplja telo. Vitalna ionizirana voda je alkalna oziroma bazična ionizirana voda, ki ob redni uporabi zelo dobro vpliva na zdravstveno stanje in povzroča, da se počutite polni energije.

Vitalna ionizirana voda – Tyent 9000

Tovrstna ionizirana voda nastane s postopkom ionizacije v ionizatorju Tyent 9000. Pri tem se uporablja običajna voda iz pipe, ki se pri kemičnem procesu v ionizatorju temeljito očisti, pa tudi obogati. Končni produkt ionizacije je ionizirana voda v dveh oblikah, kisla in bazična, ki sta v razmerju 3 : 7. Prva, katere pH je nižji od 7, je namenjena za zunanjo uporabo, zlasti za osebno nego. Druga, katere pH je višji od 7, se uporablja za pitje. Obe imata ob pravilni uporabi številne pozitivne učinke na človekov organizem.

Alkalizirajte svoje telo

Pri zakisanosti telesa oziroma acidozi se pojavi znatno znižanje pH v telesu. Pri tem se osredotočimo na vrednost pH krvi, ki je praviloma nekoliko bazična, znaša med 7,35 in 7,45. Ob zakisanosti se ta vrednost zniža. Ob acidozi se pojavijo številne neprijetne posledice, kot so zgaga, prebavne težave, slabost, glavobol, bolečina za prsnico, bolezni živčevja, utrujenost in druge težave. Zaradi prevelike količine kislin v telesu se lahko sčasoma razvijejo različne bolezni, tudi resne in hude. Pri zakisanosti telesa je nujno treba poskrbeti za alkaliziranje, torej za zvišanje pH. Pri tem zelo dobro učinkuje alkalna ionizirana voda, ki s svojim bazičnim pH poskrbi, da se pH telesa zviša in se tako odpravi acidoza.