Konopljina semena so odlična snov za pogon

BEHEMPY KONOPLJINA SEMENA

»Samo to še naredim in bom jedel!« Vam je to kaj znano? Zdi se, da je ta poved izrečena vse pogosteje. In kar naenkrat se kazalec premakne nekaj ur naprej. Od zadnjega obroka je najverjetneje minilo že več ur. Tisti, ki ne jedo zajtrka, še sploh ničesar niso dali pod zob. Takšne je treba spomniti, da je telo kot njihov avto: Brez goriva ne bo peljalo dalje. Tako kot kakovosten gorivo potrebuje jekleni konjiček, ga potrebujejo ljudje. Če želijo, da njihovo telo deluje kot dobro naoljen stroj. Na naslednjem naslovu boste našli odličen kompromis, konopljina semena: . A je to legalno, se sprašujete?

Konopljina semena za telo kot dobra mašina

konopljinna semena

Ne skrbite, konopljina semena ne vsebujejo prepovedanega tétrahídrokanabinóla. Prav nasprotno, bogata so s snovmi, ki jih vaše telo potrebuje. Oluščena konopljina semena so mehka in nabita z nutrienti. Nanje lahko računate, da vam bodo zagotovila veliko beljakovin. To je izjemno pomembno tako imenovano makrohranilo, potrebno za rast in obnavljanje tkiv. Premajhen vnos proteinov prisili telo, da začne »jesti« te, ki jim že ima v sebi. Rezultat je mlahavo telo, pomanjkanje vzdržljivosti in slabo počutje. Pravo krivico naredite samemu sebi, ko izpustite obrok. Ta je pomemben, prav tako kot delo, ki ga opravljate. Izgovora ni, ko so na voljo konopljina semena.

Konopljina semena preženejo izgovore

Kakovosten prigrizek v priročni embalaži, to so konopljina semena. V pisarni lahko vrečico spravite v predal ali jo imate kar na mizi. Tako se boste lažje spomnili, da je treba nekaj pojesti. Okusna konopljina semena lahko predstavljajo samostojen prigrizek. Tisti z bolj ustvarjalnim duhom jih bodo dodali različnim jedem ali kombinacijo jedi in napitka. Odličen dodatek so konopljina semena za juhe, smutije, rižote in celo slaščice. Dodajte hrani nekaj ekstra, dodatno moč. Posebej primerna so za športnike. Ti namreč potrebujejo večji vnos peptidov, da lahko povečajo svojo moč, vzdržljivost. Tekači bodo z uživanjem dosegli večjo hitrost.