Omega 3 podjetja Hiša zdravja

Če se sprašujete, kdo je sedaj to Hiša zdravja in ali gre za novega proizvajalca na trgu, naj vam takoj povemo, da ni novi proizvajalec, niti to ni proizvajalec, ampak glavni uvoznik za Slovenijo za znamko NOW, ki pa ste jo zagotovo že zasledili v marsikateri lekarni, prodajalni ali trgovini z zdravstvenimi pripomočki. Hkrati se te izdelki uvrščajo v sam vrh po kakovosti in tudi njihovi uporabniki so nadvse zadovoljni. Če primerjamo samo izdelek omega 3, ki se uvršča med prehranska dopolnila nujnega pomena za človeški organizem, potem zagotovo lahko vidimo in v njem prepoznamo pravo vrednost, saj je njegova sestava resnično vrhunska.

 

Sestava je najbolj pomembna

Če in ko kupujete omega 3, pazite na sestavo. Od nje je namreč odvisno to, kako dobro in v kolikšni meri bo na vas omega 3 deloval. Zelo pomembno je namreč, da je koncentrat izjemno visok in da sestava ne vsebuje kakšnih težkih kovin ali pa da je vsebina kapsule narejena iz snovi pridobljene na umeten način. Omega 3 kapsule podjetja Hiša zdravja vsebujejo namreč le prečiščeno ribje olje v koncentrirani obliki, prečiščeno pa v tem primeru pomeni, da je prečiščeno vseh strupenih snovi iz morja, ki so za nas zelo škodljive.

 

Kolikšna je za omega 3 cena?

Če smo vas prepričali, kako pomembne so te kisline za telo in hkrati kako pomembna je sestava, zaradi katere se je kakšnim nepoznanim kapsulam bolje izogibati kot pa zaužiti kar vsako, pa vas po vsej verjetnosti zanima še cena. Vsekakor lahko rečemo, da so omega 3 kapsule relativno poceni, saj pri podjetju Hiša zdravja stanejo le 14,98 €, pri čemer pa pakiranje zadostuje za 25 do 50 dni, odvisno od tega, koliko kapsul boste zaužili na dan. Priporoča se, da zaužijete 2 kapsule enkrat do dvakrat na dan, s čimer se dobi dovolj omega 3 maščobnih kislin na dan.