Pegasti badelj odličen za razstrupljanje telesa

Zopet je tu mesec januar, ko si večina zastavi neko novoletno zaobljubo in ki se jo večina drži kakšen mesec ali dva, potem pa zopet vse po starem. Ampak za razstrupljanje je tudi samo en mesec več kot dovolj, če si želite zdravo telo. Na trgu je mnogo nekih dodatkov, praškov, tablet in podobnega, ki so namenjena čiščenju oz. razstrupljanju telesa, zato nič čudnega, da so ljudje povsem zmedeni. Predvsem se držite pravila, da če se želite razstrupiti, nikar ne posegajte po tabletah ali pa praških, ki vsebujejo dodatne snovi. Pegasti badelj v semenih je zagotovo v tem primeru najboljša izbira, saj pegasti badelj za razstrupljanje deluje točno na jetra, ki so v tem primeru še najbolj pomembna, da jih okrepimo in jim pomagamo pri delovanju.

Praški z dodatki nikakor niso primerni

Lahko sicer najdete kakšen mix za detox telesa, nič narobe s tem, vendar samo do te mere, da ta mix ne vsebuje ničesar drugega, kot le semena ali pa prah, torej ni dodanega nobenega konzervansa, stabilizatorja, ojačevalca okusa ali pa celo sladkorja in še marsikaj bi lahko našli. Če ste morda našli kakšen mix, kateremu pegasti badelj ni dodan, ga le dodajte sami, izberite pa za ta namen pegasti badelj v semenih in največ dobrega boste naredili. Pegasti badelj je namreč namenjen ravno jetrom, katerim je treba pomagati, da lahko ustvarijo dovolj encimov, ki pomagajo razgraditi vse strupe v telesu.

pegasti badelj za razstrupljanje

Pegasti badelj je bolj pomemben kot se zdi

Čeprav se morda zdi, da pegasti badelj v semenih res ne more pomagati k temu, da bi uspešno razstrupili svoje telo, pa temu je tako. Nikar ne prisegajte in ne posegajte samo po izdelkih v lekarnah, še posebej ne po tabletah, ki so povsem obdelana. Predvsem pa nikar ne mislite, da če boste pegasti badelj kupili v lekarni, da boste naredili za svoje telo enako dobro, kot če boste pegasti badelj kupili v semenih. Res je, morda je zdravila lažje zaužiti, no vsaj nekaterim, ampak prenehajte že s tableti, raje začnite posegati po naravnih izdelkih.