Akcijske igre

Ste že igrali akcijske igre? Igrate kakšne druge računalniške igre? Razne računalniške igre, med njimi tudi akcijske igre, lahko igralca hitro zasvojijo. Če ste tudi pri sebi opazili, da igrate računalniške igre več ur dnevno, potem je verjetno sedaj pravi čas, da vsaj za nekaj časa prekinete. Tako boste dokazali, da niste z igranjem teh iger zasvojeni in lahko zdržite tudi brez njih.

Akcijske igre so prav gotovo ene izmed tistih, ki najhitreje zasvojijo tistega, ki jih igra. Eden izmed razlogov za to je tudi ta, da so akcijske igre ene izmed najbolj pogostih. Ker so v večini primerov te igre najbolj nasilne, je bolje, da se mlajši ne igrajo teh iger, ki bi lahko negativno vplivali na njihov način razmišljanja in na obnašanje.

Nasilje naj bo za otroke prepovedano, saj se tega držijo tudi pri televizijskih prenosih, filmih in risankah, zato upoštevajmo to tudi takrat, ko izbiramo akcijske igre, ki bi jih lahko igral naš otrok. Namesto nasilnih akcijskih iger lahko izberemo kakšne nič manj zabavne, a vseeno nenasilne igre, kot so razne avtomobilske igre, dirke, športi itd.

Še najbolj zabavno pa bo druženje z vrstniki in prijatelji, zato se namesto igranja nogometa na računalniku raje odpravite na igrišče, saj boste tako naredili veliko tudi za svoje zdravje in kondicijsko pripravljenost.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja