Ali je zip line primeren za otroke?

Otroci so danes mnogo bolj pogumni, kot smo bili mi še kakšnih 20 – 30 let nazaj, da o daljši preteklosti niti ne govorim. Prav tako živijo v času, ko so jim informacije bistveno bolj na dosegu roke, saj so skoraj da ves čas povezani z internetom, kjer pa je možno najti mnogo stvari.

Ker so mnogo bolj pogumni, tudi bistveno hitreje pridejo na idejo, da si želijo kakšnega adrenalinskega doživetja in lunaparki jim praviloma nikakor niso več dovolj in kaj hitro se vam zgodi, da vaš otrok pride na idejo, da si želi iti na zip line.

Zip line PlanicaPa je zip line za otroke sploh primeren oz. ga je možno izvesti? Če ima vaš otrok res veliko željo in veste, da svojih želja ne nadgrajuje takoj, ko nekaj dobi, potem vam vsekakor priporočam, da ga peljete na zip line. Tam okoli šest let je že dovolj, da ga lahko peljete na kakšen manj adrenalinski zip line, saj bo zanj že to veliko.

V takem primeru je Planica še najbolj primerna, vsekakor pa je edina možnost za zip line za otroke te starosti tandem. Otrok nič kaj manj ne bo navdušen, pravzaprav mu boste še pomagali pri premagovanju strahu, ki se vsekakor bo pojavil, pa če si to želite ali pa ne in čeprav vam bo otrok na vse možne načine skušal dopovedati, da ga ni nič strah. Za zip line v tandemu ne pričakujte, da boste odšteli bistveno več, hkrati pa bosta uživala kar dva na enkrat.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja