Apartma Umag

„Juhej, počitnice so tu“ je bil stavek marsikaterega šolarja zadnji dan šole. In prav je tako. Po celoletnem naporu in učenju si zaslužijo malo počitka. Nenazadnje se tudi mi odrasli veselimo naših počitnic, z drugimi besedami dopusta. Tisto malo kar nam na leto pripada pa seveda želimo izkoristiti čim bolj polno, zato nekateri že v začetku leta začnemo planirati morje.

Številna ponudba agencij in privatnih ponudnikov nam pošteno oteži izbiro, zato naj vam danes malo podrobneje predstavim Umag in nastanitve, ki jih samo mesto ponuja. Če želite poiskati apartma v Umagu, vam svetujemo, da obiščete spletno stran Apartmaji Umag, ki se nahaja na naslovu http://www.apartmaji-umag.com/

Umag leži ob obalni cesti Savudrija – Novigrad, torej samo 10 km stran od državne meje z Slovenijo. Je mesto, ki se deli na dva dela. Starejši del s starim mestnim jedrom leži na polotoku, novejši pa na celini.

Torej, če smo se leto odločili, da nas naša pot zanese v Umag, kam se obrniti po prenočišče? Najbolj udobna izbira za večino so apartmaji. Ponudba le teh je resnično velika, najdemo jih pa lahko preko agencij po vsej Sloveniji ali pa če jih poiščemo kar sami na internetu. Tako iskanje ponavadi poteka direktno preko lastnika samega in je zato tudi sama nastanitev cenejša.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja