Black Friday vas lahko stane življenja

Black Friday s seboj prinaša številne bizarne zgodbe, nekateri neprijetni dogodki pa so ljudi celo stali življenja. Nek moški je tako denimo umrl zaradi srčnega napada, pri katerem pa mu okolica žal ni bila pripravljena pomagati, saj je bila preveč zaposlena z divjim nakupovanjem.

Črni petek je resnično dan, ko popustijo vse zavore, kar dokazuje tudi primer spora za parkirno mesto. Moški je dve osebi, ki sta mu po njegovem mnenju skušali ukrasti parkirni prostor, preprosto ustrelil – in si tako zagotovil parkirno mesto najbliže trgovini, kjer so potekale akcije črnega petka.

Black Friday je nevaren tudi za uslužbence

Črni petek (ang. Black Friday) zagotovo ni dan, na katerega bi si želeli biti uslužbenec katere izmed velikih trgovin. Primeri, ko se uslužbenci zaradi izčrpanosti (razprodaje črnega petka lahko namreč trajajo tudi več kot 24 ur) znajdejo v nevarnosti, nikakor niso redki. V zadnjih letih je bil najbolj znan primer tisti, v katerem je uslužbenka po dolgi nočni izmeni zaradi utrujenosti zapeljala s ceste in skoraj umrla.

Črni petek pa je za prodajalce lahko nevaren tudi med samim delom; enega izmed uslužbencev so kupci, ki so neusmiljeno drveli v trgovino, podrli na tla in poteptali do smrti. Do prodajnih polic so verjetno res prispeli v nekaj sekundah – a za kakšno ceno!

Pripravite se prihaja črni petek!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja