Bliža se praznik vseh zaljubljencev

darilo za valentinovo1

Hitro se bliža 14.februar, praznik na katerega radi razvajamo in presenetimo svoje najdražje. Včasih se zgodi da nam primanjkuje idej kaj podariti kot darilo za valentinovo (npr. ko smo z nekom že dolgo v zvezi) ali pa si zaželimo, da bi bil ta dan res poseben in si želimo podariti nekaj več kot čokolado ali rože… Kaj podariti takrat?

Če malo pobrskate po medmrežju, boste odkrili veliko različnih idej, tako klasičnih kot bolj neobičajnih (na primer pri podjetju MojeDarilo https://www.mojedarilo.com/oc/2/Darila-za-valentinovo. Vse od klasičnih šopkov in čokolad, različnih masaž, večerij v dvoje, razvajanja v wellnessu pa do adrenalinskih paketov.

darilo za valentinovo

Razvajanje in sprostitev v dvoje

Lahko izberete darilo za valentinovo, ki bo namenjeni samo vaši boljši polovici ali pa (še bolj pametno) se gresta razvajat in sproščat kar oba. Lahko pobegneta v kakšen neznan kraj in si privočita wellness paket, ki običajno vsebuje savno, masažo, jaccuzzi ali pa si privoščita romantično večerjo ob svečah, uživata v kulinariki ali ob degustiranju različnih vin.

darilo za valentinovo2

Darilo za valentinovo, ki požene kri po telesu

V primeru, da ste željni adrenalina lahko poklonite panoramski polet nad Trstom ali Triglavom (za najbolj drzne se najde tudi možnost da sam pilotiraš letalo), zip line (Bohinj, kanjon Učja, Dolinka-Bled), polet z jadralskim padalom v tandemu, polet z balonom, bungee jumping  ali pa se naučite leteti v Aerodiumu. Ženske, če ste res brez idej kaj bi podarile kot darilo za valentinovo, potem z vožnjo s Ferrari Portofino ne morete zgrešiti (ponuja ga MojeDarilo). Kateri moški ne bi se uprl takemu darilu?

romantično razvajanje za dva1

Je darilo za valentinovo primerno še za koga drugega?

Seveda, veselje in pozornosti je treba deliti. Vsak je vesel, če se kdo spomni nanj, ne glede na to kateri dan v letu je (ni nujno, da je to darilo za valentinovo). In ne pozabite kakšne malenkosti ali pozornosti tudi za mame, sodelavce in druge, ki so vam blizu.