Brazilska depilacija

Brazilska depilacija se je v izbiri metod za odstranjevanje dlak na intimnem predelo za povprečno poraščeno žensko v praksi izkazala za eno izmed uspešnejših metod, kljub dejstvu, da je treba med prejšnjim in naslednjim obiskom vseeno malce poskrbeti za svojo kožo in med samim postopkom včasih stisniti zobe.

Dandanes je vse manj predsodkov v zvezi z brazilsko depilacijo, še posebej zato, ker prinaša veliko prednosti. Na primer klasična depilacija bikini predelov ter brazilska depilacija se razlikujeta v tem, da se pri brazilski depilaciji odstranijo dlake spredaj, zadaj in vse vmes. Prednost brazilske depilacije je tudi higiena.

Odstranjene dlake pri brazilski depilaciji ponovno zrastejo po treh do štirih tednih, so občutno tanjše in manj močne. Po brazilski depilaciji se dlake tudi ne vraščajo. Brazilska depilacija omogoča tudi nežno in gladko kožo depiliranega področja. Sam postopek je lahko nekoliko boleč: z voskom ali smolo se namaže po dlakah. Dlačice se nato s trakovi in hitrimi gibi odstrani v nasprotni smeri njihove rasti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja