Če se pogovarjate po telefonu tudi kot voznik, potem si le omislite slušalke

Večinoma se ljudje obnašajo v prometu tako, kot veleva zakon, kar je sicer prav, vendar pa je treba razmišljati predvsem tudi tako, da se ravnamo v prometu tako, da zagotavljamo sebi in ostalim udeležencem varnost. Predvsem problematičen pa je zadnje čase telefon med vožnjo. Ljudje sicer menijo, da so popolnoma zbrani na vožnjo tudi, če se pogovarjajo po telefonu, vendar to nikakor ne more biti res. bluetooth slusalke

Če ne drugega, je vsaj ena roka zasedena in je ne moremo uporabljati za upravljanje vozila. Zato so slušalke za telefon v takem primeru najboljša rešitev, če pa imate veliko telefonskih klicev med vožnjo, pa se le odločite za bluetooth slušalke za telefone, saj so za uporabo tudi veliko bolj enostavne, kot stereo slušalke za telefon, ki mnogim delajo težave s tem, ker padajo iz ušesa. Predvsem pa se nekateri ljudje pritožujejo nad tem, da stereo slušalke za telefon ušesni kanal popolnoma zaprejo in zato človek na tisto uho popolnoma nič ne sliši zunanjega sveta.

Vsekakor pa velja, da se jih je enostavno treba navaditi, pa so čisto vse slušalke za telefon veliko boljša in lažja odločitev kot pa uporaba telefona med vožnjo. Ne samo da na ta način kršite zakon in da dobite kazen, če vas pri tem početju zaloti policist. Veliko hujša kazen vam sledi, če povzročite kakšno nesrečo, ki nima za posledico le zvito pločevino, temveč tudi poškodbe udeležencev v prometni nesreči. Zato vam res svetujem, da prenehate s tem početjem in raje začnete uporabljati slušalke za telefon.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja