Darilni bon za darilo

Ponudba darilnih bonov na trgu je velika. Odločitev kateri darilni bon skriva najbolj primerno darilo je težka. Ponudniki hvalijo vsak svojo storitev kot najboljšo. Osredotočite se na osebo, ki ji boste darilni bon podarili. Razmislite o njenem / njegovem počutju v zadnjem času. Bi bilo bolje podariti masažo za pomiritev ali aktivnost v naravi za sprostitev in polnjenje »baterij«. Bi radi podarili nekaj novega, drugačnega?

V športni agenciji Maya, Tolmin zadnja leta beležimo porast nakupa darilnih bonov v obliki obiska adrenalinskega parka, canyoninga in raftinga. Tisti, ki darilni bon izkoristijo, nas zapustijo z velikim nasmeškom in se v večini primerov vrnejo k nam na isto ali drugo aktivnost.

Pred leti so prijatelji za poročno darilo izbrali darilni bon v obliki štiridnevnega paketa aktivnosti za mladoporočenca. Paket je zajemal rafting, mini rafting, canyoning in pohodništvo. Par je svoj darilni bon izkoristil kot predporočno sprostitev, ki je delovala zelo blagodejno na stresni čas priprav.

Prednost darila v obliki darilnega bona je tudi v tem, da obdarjeni sam izbere kdaj bo darilni bon izkoristil. V večini primerov so darilni boni časovno omejeni. Pozanimajte se do kdaj je potrebno darilni bon izkoristiti in o tem obvestite tudi obdarjenca.  Izberite darilo, ki bi ga bili tudi sami zelo veseli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja