Filter zraka priznanega proizvajalca

Filter za zrakPrav vse naprave, stroji in motorji za svoje brezhibno delovanje potrebujejo tudi filter zraka. Ta je nujno potreben tudi zato, da nam je hvaležno tudi naše okolje, saj nam v izgorevalnem prostoru zagotavlja čist zrak brez kakršnih koli prašnih delcev.

Vrhunski filter zraka

Vrhunski filter za zrak se ponaša s številnimi prednostmi. V prvi vrsti nam omogoča visoko finost odvajanja prahu, majhen padec tlaka ter zmožnost zadrževanja velike količine prahu.

Le kakovostni filter zraka nam bo omogočal tudi vsaj 40 % manj prahu v našem motorju in kar 15 % daljšo življenjsko dobo. Ponuja nam še boljše delovanje v primerjavi z ostalimi filtri. Poskrbi za maksimalno zaščito motorja ter ostalih komponent. Ima minimiziran čas delovanja.

Življenjska doba motorja je v veliki meri odvisna od stopnje vsrkavanja abrazivnih delcev. Zanimiv je na primer podatek, da že lahko samo 1 gram prahu na konjsko moč dovolj, da nam uniči motor. Tako je filter zraka edina zaščita motorja pred škodo, ki lahko nastane zaradi vdora umazanije oziroma nečistoče. Ko zračni filter deluje, se njegova onesnaženost povečuje. S tem se zmanjša pretok zraka skozi tovrstni filter. Motor bo posledično le s težavo deloval, kar lahko povzroči, da bo imel filter zraka zmanjšano izhodno moč in večjo porabo goriva.

Vgradnja vrhunskega filtra

Strokovnjaki nas ves čas opozarjajo, da moramo v naše motorje vgraditi le dovolj kakovostne zračne filtre. Če je filter res dober, bomo na letni ravni lahko preprečili, da bi v naš motor zašlo kar 1, 25 kg prahu.

Kje lahko kupimo najbolj kakovosten in hkrati tudi dovolj ugoden filter, pa nam vedo povedati osebe, ki večino svojih izdelkov v zadnjem času nakupujejo kar preko spleta. Na njem se nahaja tudi zelo znana spletna trgovina podjetja, ki na svoje prodajne police postavlja zračne filtre najboljših proizvajalcev, ki so znani in cenjeni tudi drugje po svetu. Dobra novica je tudi ta, da se na tem mestu ne kupijo samo odlični filtri, temveč tudi najbolj ugodni, saj se prodajajo po posebnih akcijskih cenah. Naročimo jih od doma in na dom nam jih bomo tudi dostavili. Z njimi bo našemu motorju omogočeno, da bo deloval brezhibno, poleg tega nam bo hvaležno še okolje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja