Iščete vzmetnice, ki poleg čvrstosti nudijo tudi izredno udobje?

Na trgu je veliko različnih ležišč oz. vzmetnic, da se je zares težko odločiti katero izbrati. Iščete vzmetnice, ki poleg čvrstosti nudijo tudi izredno udobje? Še posebej če želimo, da nam vzmetnica nudi tako čvrstost kot tudi maksimalno udobje. Takšne so vzmetnice, ki imajo žepkaste vzmeti oz. jim lahko rečemo kar žepkaste vzmetnice.

Žepkaste vzmetnice oz. vzmeti so pravzaprav nadgradnja stare ideje z novejšimi idejami in tehnologijami, uvršajo pa se v srednji cenovni razred ležišč. Bistvo vzmetnic s takšnimi vzmetmi je, da so te vzmeti gosto posejane po celem ležišču in zato nudijo različen upor. Vsaka vzmet je znotraj svojega žepka, kljub temu, da so nameščene povsem ena poleg druge.Vzmetnica s točkovno podporo

Te vzmetnice so v prerezu videti tako, kot da bi bilo na podlago nameščenih ogromno mehkih valjev oz. sodčkov oz. žepkov, ki v sebi skrivajo vzmeti. Vzmetnice s takimi vzmetmi nimajo vdolbin, ker so žepki z vzmetmi tako tesno skupaj, še vedno pa nudijo izjemno udobje. Te vzmetnice odlično podpirajo posamezne dele telesa, ker je moč vzmeti razporejena po skupinah, kot je to primerno za vsakega posameznika, saj se takšne vzmetnice lahko naredijo prilagojene za vsakega posameznika.

Ta ležišča se od ležišč iz pene razlikujejo po tem, ker se ob pritisku na en določen del ležišča vdajo tudi deli okoli pritisnjenega dela. To se na ležišču z žepkastimi vzmetmi ne more pripetiti, ker so vzmeti tako gosto posejane in vsaka v svojem žepku, da se vedno vda le del ležišča na katerega pritisnemo. Torej pozabite na klasične vzmetnice in si privoščite žepkasto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja