Izterjave

Imate dolžnike in ne veste na kakšen način začeti?Ali pa ste se ujeli v njihove neskončne izgovore in ne veste kako nadaljevati? Kaj se vam splača narediti takoj? Pokličite nas za brezplačen 30 minutni svetovalni pogovor. Natančno Vam bomo povedali kaj lahko naredimo za Vas in katera možnost je za Vas najboljša. Začnemo lahko takoj! Rezultati bodo vidni zelo hitro.Upoštevajte tudi to, da se bodo lahko Vaši zaposleni osredotočili na naloge, ki vam prinašajo prodajo, bolj bodo produktivni. Mi pa bomo poskrbeli, da boste prišli do svojega denarja prej.

In naša ponudba za vas? Imate tri možnosti:
a) Za Vas lahko izvedemo postopek izvensodne in/ali sodne izterjave (kompleten outsourcing)
b) Izobražujemo in stalno spremljamo Vaše zaposlene na področju delovanja z odprtimi terjatvami, kar pomeni, da terjatve vedno ostanejo v Vaših rokah, mi pa Vas strokovno vodimo pri postopkih izterjave oziroma upravljanja s terjatvami.
c) Poleg svetovanja nudili tudi tehnično podporo – programsko opremo narejeno posebej za naše podjetje, ki omogoča obdelavo in spremljanje neomejenega števila dolžnikov/strank. Ne pozabite, mi terjamo terjatve prijazno! Imamo pa seveda sistem, ki preverjeno deluje. Pokličite nas in pokazali Vam bomo, kako lahko pomagamo tudi vam.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja