Kaj pravite, se akumulatorski vrtalnik najhitreje razvija?

Najhitreje razvijajoče se orodje v tem momentu je akumulatorski vrtalnik, oz. akumulatorsko orodje na sploh. Akumulatorski vrtalnik ali vijačnik, še najbolje je, če je vrtalnik in vijačnik v istem orodju hkrati, saj tako ne za svoje delo ne potrebujemo dveh orodij stalno nositi s seboj, ampak eno zadošča vsem našim potrebam.

akumulatorski vrtalnik

Najbolj srečni za akumulatorski vrtalnik in vijačnik v enem so mizarji, predvsem tisti, ki svojim strankam nudijo tudi montažo pohištva na domu. Ne dosti manj, ali pa celo še bolj, so nad tem orodjem zadovoljni monterji oken, ki dostikrat opravljajo svoje delo na višini, naj si bo na lestvi, ali pa celo stojijo na okenski polici. Zato so veseli, da je nekdo izumil za začetek akumulatorsko orodje, da se ne vlečejo žice za njimi. Ko pa je bil iznajden akumulatorski vrtalnik in vijačnik v enem, pa so skoraj da skakali od veselja, saj jim od takrat naprej med samo montažo oken, ni več potrebno skakati z okenskih polic dol, ali po lestvi gor in dol, ampak lahko z istim orodjem naredijo vse, brez skakanja gor in dol.

Akumulatorskega orodja se v primerjavi z enakim orodjem, ki za seboj še vedno vlečejo žice, proda v razmerju 75% proti 25% za akumulatorsko orodje. Zakaj? Razlogi navedeni zgoraj. Podjetje Metal Mikulič na svoji spletni strani www.metalmikulic.si ponuja zelo raznovrstno akumulatorsko orodje. Akumulatorski vrtalnik, ki je ob enem tudi vijačnik, pa je nekaj, kar je med akumulatorski orodji najbolj iskano orodje, ker je z njim delo zares zelo olajšano.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja