Kakavovo maslo je primerno prav za celo telo

Si predstavljate, da bi imeli en izdelek za kožo, ki bi bil primeren za prav celo telo, hkrati pa bi bil uporaben tudi pri opeklinah, po sončenju, po tuširanje za ustnice, za masažo in še kaj bi se lahko našlo? Verjetno se zdi, da je vse skupaj spet neka nova marketinška poteza, ki vam bo ponovno stanjšala denarnico, le da tokrat z obljubo, da boste z enim izdelkom veliko privarčevali, na koncu pa boste mogli odšteti ogromno denarja. Vendar pa to nikakor ni tako. Obstaja popolnoma naravno kakavovo maslo, ki vse to omogoča, zanj pa boste tudi odšteli le malo denarja, vsekakor bistveno manj kot pa za najrazličnejše kozmetične izdelke. Tako se uporablja kakavovo maslo za telo od glave do prstov na nogah in ima hkrati tudi zelo pozitivne učinke na kožo.

Kakavovo maslo postaja vedno bolj poznano zaradi svoje uporabnosti, kljub temu pa načini uporabe ostajajo še vedno dokaj nepoznani

Zelo znano oz. lahko rečemo splošno znano je, da se kakavovo maslo uporablja pri peki različnih čokoladnih slaščic, saj je čokolada v slaščicah preveč sladka, kakavovo maslo pa naredi tisto ravno pravšnjo sladkost, da se lahko pecivo še vedno je in da nismo potem takoj žejni. Vedno bolj znano je, da se lahko uporablja kakavovo maslo za telo pri masažah, saj se na koži stopi, ostane pa koža ravno prav vlažna za masažo. Na žalost pa je zelo malo znano, da se lahko kakavovo maslo uporablja za vlaženje kože po celem telesu in vsekakor je tudi zelo priporočljivo, da se uporablja namesto vseh ostalih dragih kozmetičnih pripomočkov, ki imajo v sebi polno nekih primesi in kemije. Vsekakor je bolje, da se uporabljajo popolnoma naravni izdelki, ki imajo hkrati tudi bistveno boljši učinek. Čisto neznano pa je to, da se kakavovo maslo uporablja po sončenju, po opeklinah, ki jih povzroči sonce in tudi pri razpokanih ustnicah. Po opeklinah vsi nanašamo spet neke kreme, ki naj bi bile temu namenjene, ampak zjutraj je stanje praviloma samo še slabše. Enostavno se je treba vrniti k naravi, saj le – ta nudi vse, kar potrebujemo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja