Kako pridobiti Bet at home bonus, ko se prvič vpišemo?

bet at home bonusKdor išče najbolj idealno rešitev za športne stave in igranje iger na srečo, bo prej ali slej naletel tudi na Bet at home bonus, ki ga dobi vsak igralec ob prvemu vpisu. Nekaj takega, kot je Bet at home bonus za prvi vpis, ne ponuja ravno veliko stavnic, kaj šele stavnice v Sloveniji, ki jih je že tako ali tako zelo težko najti. Vsak igralec, ki je že odkril, da Bet at home bonus torej ponuja, si bo verjetno brž želel odpreti račun v tej igralnici. Treba pa je povedati nekaj. To, da Bet at home bonus sicer ponuja, vsekakor drži, a dobimo ga lahko le, ko se prvič vpišemo v igralnico. Pa si kar poglejmo, kako pridobiti Bet at home bonus, ko se prvič vpišemo.

Kako dobimo Bet at home bonus, ko postajamo novi član te igralnice?

Zdaj, ko vemo, v kateri igralnici lahko dobimo vstopni bonus (kot je le-ta tudi imenovan), je treba vedeti točno, kako le-tega tudi dobiti in seveda, po kakšnem principu deluje. Namreč, vstopni Bet at home bonus se tudi zelo razlikuje glede na to, kolikšno je igralčevo prvo nakazilo na igralni račun. Ampak o tem malce kasneje. Za zdaj lahko povemo, da je ob prvem nakazilu treba torej bonus tudi izkoristiti.

To pa storimo tako, da v meniju “Moj račun”, za katerega je potrebna prijava z našim novim geslom in uporabniškim imenom. V tem meniju je nato treba najti in klikniti na vrstico, kjer piše “Unovčite bonus” in ki bo zahtevala, da vnesemo posebno kodo. Koda je vsekakor zelo na mestu in enostavna, saj se imenuje “FIRST” (v slovenščini je to, “PRVI” za prvi vpis). Po končanem vpisu te kode pa nam stavnica dodeli Bet at home bonus za novega člana, ki pa znaša 50 % vrednosti prvega nakazila. Kot pa smo že rekli, pa se vrednost lahko razlikuje, saj je odvisna od tega, koliko si ob prvem vstopu igralec nakaže na igralni račun.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja