Kako vedeti, kateri premazi za les so najboljši

silvaproduktNa trgu je kar precej velika ponudba za premaze za les, zato vprašanje, ki se pojavlja večini ljudem, ko želijo kupiti zase premaz, kako vedeti, kateri premazi za les so najboljši, res ni redko in tudi odgovor sploh ni tako zelo enostaven. Morda pa je kljub temu še najboljše vodilo to, da pogledate, kateri premazi za les so namenjeni tudi za zunanjo uporabo in če potrebujete takšnega za notranjo uporabo, je že bistveno večja verjetnost, da z nakupom ne boste zgrešili. Kar se tiče zaščite v notranjih prostorih sta pravzaprav svetloba in pa lesni črv še največja sovražnika, tako da niti ni tako ključno, kateri premazi za les so dobri za zunanjo zaščito. Ampak, če so dobri za zunanjo zaščito, potem so tudi za notranjo. Če pa si želite, da premaz ne bi spremenil barve lesa, pa si je vsekakor treba izbrati najvišjo kakovost.

 

Najboljši premazi za les so tisti, ki so bili tudi testirani in so testi pokazali kvaliteto

Če so bili premazi za les tudi testirani, je to po eni strani znak, da se proizvajalec zaveda svoje kvalitete in se ga tako upa testirati prav čisto povsod. Hkrati se premazi za les podvržejo tudi testom o škodljivosti zdravju, seveda pa to naredi le tisti, ki je čisto zares prepričan, da so njegovi zaposleni v laboratoriju naredili le najvišjo možno kakovost premaza. Pri nas in tudi širom po svetu veljajo premazi za les Silvanol lazura B za enega najboljših, narejeni so bili seveda tudi testi, hkrati pa same reference vsekakor govorijo v prid izbire tega izdelka.

Ti premazi za les so namenjeni tako za notranje kot tudi za zunanje prostore, le da se svetuje za zunanjo uporabo še dodatna temeljna zaščita, da se res naredi tisti zaščitni sloj pred vsemi lesnimi škodljivci, ki ga pričakujemo od nakupa. Točno za kateri izdelek gre, pa si lahko preberete na: http://www.silvaprodukt.si/premazi-za-les-silvanol-lazura-b

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja