Katero ležišče izbrati?

Če se odločamo za novo posteljo ali kar celo spalnico, se zagotovo pojavi vprašanje, katero ležišče izbrati? Vsekakor je pravilno, da kupite dobro ležišče, saj bodo bolečine v hrbtenici, slab spanec in zbujanje ponoči, postala vaša preteklost, saj je zagotovo staro, izrabljeno ležišče vzrok za vse težave, ki vas pestijo.Ležišče po meri

Ko boste pri ponudniku, je vsekakor dobro izbrati 20 cm daljše dobro ležišče, kot je vaša velikost, širina pa naj bo za nemoteno spanje za eno osebo vsaj 90 cm, saj če ne spimo sami je zelo pomemben podatek, da imamo dovolj prostora in tako ne kratimo spanca en drugemu. Ležišče naj bo takšno, kot so vaše spalne navade, in sicer če ves čas spite na hrbtu, izberite takšnega, da se bo vaši hrbtenici popolnoma prilegal in vam nudil pravo podporo na vseh predelih telesa.

Vsekakor pa naj ne bo cena odločilnega pomena, saj se kakovostno ležišče in vaše boljše zdravje ne more primerjati z denarjem. Seveda pa se kupi takšno ležišče, ki vam jih vaše finančne zmožnosti ponujajo, ampak bistvo je, da več denarja namenite za ležišče kot pa za okvir postelje. Če pa imate težave s potenjem, morate izbrati ležišče, ki ima takšno strukturo, da nudi kroženje zraka, poleg tega morate imeti letveno podlago in seveda okvir in zagotovo bodite pozorni, da vas ščiti pred alergijam, bakterijam ter glivicam. Tako da pohiti in si kupi nekaj za sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja