Komarniki za okna

Število insektov narašča iz dneva v dan, in to po celem svetu. Nadležni mrčes vdira v naše domove, ker pač ne moremo 24 ur na dan imeti zaprta vsa vrata in okna. Za pregon motečih insektov obstaja več poti, od naravnih do umetnih. Ena izmed možnih rešitev so tudi komarniki, ki postajajo skoraj obvezen del opremljanja bivalnih prostorov.

Komarnike lajko uporabljamo lahko za vsa okna in balkonska vrata, montiramo pa jih lahko samostojno, integrirano v zunanjo žaluzijo ali skupaj z roleto v roletno omarico. Komarniki se prilagajajo skoraj vsem tipom oken in balkonskih vrat. Kliknite na povezavo. če potrebujete okenski komarnik.

Med najenostavnejše in tudi najprimernejše sodijo fiksni komarniki, pritrjeni neposredno na okenski okvir ali v steno. Drugi tip so rolo komarniki, ki se navijajo v rolo omarico in so ob strani vodeni z vodili s ščetkami, tako da je vdor mrčesa popolnoma preprečen. Montaža je možna na zunanjo stran oken ali vrat ali neposredno na zidno površino. Primerni so tako za vrata kot za vsa okna, predvsem tam, kjer so na zunanji okenski polici lončnice, saj se rolo komarniki enostavno dvigujejo in spuščajo. Na voljo so tudi rolo komarniki, ki se upravlja z verižico.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja