Moški puloverji s kapuco so vedno bolj priljubljeni

V zadnjem času so moški puloverji s kapuco vedno bolj priljubljeni. Zdaj so enako priljubljeni, če ne celo bolj, kot moške majice, s to razliko, da se moški puloverji s kapuco ali kapucarji običajno nosijo jeseni in pozimi. Moške jopice s kapuco so znane že od 30. let prejšnjega stoletja, moški puloverji s kapuco pa so se pojavili v 70. letih prejšnjega stoletja. Danes lahko moški izbirajo med široko paleto različnih barv in stilov. Spadajo med bolj sproščen tip oblačila, pri čemer jih ljudje pogosto kombinirajo s trenirko. So udobni in topli, kapuca se uporablja za zaščito glave uporabnika v hladnem vremenu ali za zaščito pred dežjem. Številni modeli imajo spredaj tudi velik žep ali več žepov, ki jih lahko uporabnik uporabi za prenašanje stvari ali za segrevanje rok. Za več informacij klikni tu.

Priljubljeni so pri vseh generacijah

Moški nosijo kapucarje tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Pogosto vidimo mlade moške, ki jih nosijo pod telovniki, ko je zunaj hladno. Ta vrsta večplastne obleke moškim omogoča, da po potrebi odvržejo dodatne plasti, ne da bi bili v hladnem vremenu popolnoma izpostavljeni. Sedaj se nosijo kot moško oblačilo v vseh življenjskih obdobjih, tako jih nosijo mladi moški, ki jih nosijo kot priložnostna oblačila, kot moški v oblekah. Moški uživajo v udobju oblačil v katerih jim je toplo, hkrati pa jim omogočajo prosto gibanje. Običajno so izdelani iz volne ali bombaža, vendar so sintetične tkanine običajno cenejše alternative. Klikni tu za dodatne podrobnosti.

Stilsko kombiniranje s plaščem

Plašč je vedno odlična izbira, če želite, da vam je toplo in hkrati izgledati elegantno. Zato ga ima v svoji garderobi večina gospodov. Toda medtem ko mnogi moški vedo, kako nositi plašč za formalne priložnosti in dogodke, jih ne ve veliko, kako ga uporabiti za vsakdanji videz. Vse, kar potrebujejo, je da plašč kombinirajo s kapucarjem. Na naslednji hladen dan poskusite pod črnim ali rjavim plaščem obleči bel moški pulover s kapuco in si tako zagotovite ležeren videz. Ne pozabite obleke zaključiti z drugimi sproščenimi kosi kot so ohlapne hlače in superge.