Nakup fleshlight v trgovini

Trgovine kot je spletna Poredni zajček, danes fleshlight sicer prodajajo in ga v določenih omejenih količinah tudi prodajo, vendar pa se je vseeno potrebno zavedati, da je fleshlight resnično pravi erotični pripomoček, ki ga lahko komu kupite kot darilo, torej je fleshlight erotični pripomoček v resnično pravem pomenu besede, zato ga dejansko fizične trgovine prodajajo v zelo omejenih količinah. V tem primeru se človek nikakor ne more skriti, prodajalec/ka ga vprašata marsikaj, na kar v večini primerov ne želijo odgovoriti, prav tako pa tudi ne postavijo ravno zelo veliko vprašanj, kar pomeni, da so glede informacij, ki jih prejmejo ob nakupu, kar nekoliko osiromašeni. Dejansko lahko rečemo, da je za fleshlight mnogim bolj priljubljen način na spletu. Za vstop v klasično erotično trgovino je potrebno zbrati kar nekaj poguma, saj je večini nerodno spraševati podrobnosti o erotičnih pripomočkih. Nekateri si celo na hitro preberejo vse podrobnosti o fleshlight pripomočku na spletu, potem pa stopijo v erotično trgovino, kupijo svoj izdelek in na hitro odkorakajo ven. Vendar pa tudi v tem primeru previdnost ni odveč, saj je na tržišču prisotnih kar nekaj proizvajalcev in verjetno si zase želite le najbolje.

Kvaliteta teh izdelkov se seveda močno razlikuje, saj se uporabljajo različni materiali in zajemajo različne kemijske vsebnosti.
V Sloveniji so ljudje še vedno bolj zaprti glede erotične industrije, zato v erotično trgovino stopijo le iz radovednosti, potem pa hitro odkorakajo ven ker jim postane nerodno. Nakup erotičnih pripomočkov in erotičnega perila je postal izjemno priljubljen ob priložnostih kakršne so fantovščine, dekliščine včasih pa tudi kot poročna darila.