Nega krhkih nohtov je praviloma težja

Večina žensk si želi, da bi imela lepo urejene vsaj malo daljše nohte, če ne že dolgih. Skoraj da noben človek, kaj šele ženska, pa si ne želi, da bi imel krhke nohte, saj so takšni nohti lomljivi, se trgajo, poškodujejo se že ob najmanjšem udarcu, da o obračanju nohtov raje ne govorim, saj se to zgodi res zelo hitro.

Lepi nohtiPa vendar si ženske vseeno želijo, da se jim opravi nega nohtov in to kljub temu, da nega krhkih nohtov tudi slučajno ni enostavna. Takšni nohti so po navadi zelo kratki, tako da kozmetičarka praviloma niti nima nekega velikega dela s piljenjem. V prvem koraku se zato nega krhkih nohtov začne tako, da se nanese na nohte lak, ki utrdi nohte, da se le te nehajo lomiti in da zrastejo, pri naslednjem obisku pa se nega nohtov že lahko začne na samem začetku s piljenjem, ureditvijo obnohtne kožice in ponovnim lakiranjem. Kako dobro nega nohtov v prvem koraku uspe, je v veliki meri odvisno tudi od tega, v katerem podjetju se vam nega nohtov izvaja.

Če vam jo izvajajo v podjetju Rehamed, bodo uporabili prav za takšne nohte prilagojen in namenjen lak Jessica, medtem ko v drugih salonih uporabljajo drugačne lake, ki so lahko drugače učinkoviti. Praviloma ne uporabljajo lakov, ki bi bili prilagojeni za posamezen tip nohta, temveč se uporabljajo le trdilci nohtov, ki pa praviloma niso tako zelo učinkoviti. Zato je nega nohtov, ki so krhki, praviloma vseeno boljša v Rehamedu kot pa kje drugje, kjer ne uporabljajo lakov, ki bi bili prilagojeni glede na tip nohta.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja