Nove tehnike obnove fasade starih poslovnih zgradb

Razvijalci in lastniki poslopja pričakujejo, da bodo toplo pozdravili nov sistem, katerega obnova fasade, bo spremenila izgled njihove zgradbe. Ta sistem je razvila družba Shueco UK Limited. Znan pod imenom Shueco ERC 50 Renovatio Facade, omogoča poslovnih poslopjem učinkovito prenovo zunanjega dela zgradbe. Pri tem se vključi tudi instalacijo ProSOl TF folije, brez da bi pri tem kaj občutili prebivalci zgradbe.

To je zato idealna rešitev za poceni in učinkovito prenovo poslopij iz šestdesetih, sedemdesetih ali osemdesetih let prejšnjega stoletja. Take zgradbe lahko postanejo tarča poceni najemnine, ker ne zadoščajo več energetsko izolacijskim standardom in ne ustrezajo CO2 meritvam o izpustih v času kurilne sezone. Glede na to, da pri tem ni moten prav noben delavec zgradbe, je tehniko primerno izvesti prav kadar koli.

Hitra in energetsko učinkovita obnova stavb

Obnova fasade se začne z postavljanjem konstrukcije okoli poslopja, ki je osnova za kater koli prenovo. Na fasado se postavi najprej ogrodje, katero omogoča hitrejšo izdelavo. Tako se najprej poskrbi za to ogrodje, ki se ga zapolni z novim Shueco AWS visoko-resolucijskimi okni in ostalo diverziteto podobnih panel. Druge izbire so izolacijske železne plošče, panele iz stekla ali pa ProSol TR fotovoltaični moduli. S pomočjo teh lahko zgradba pridobi na elektriki, na koncu lahko to elektriko tudi vrača v električno omrežje mesta in jo prodaja ostalim. Tako lahko pride do dodatnega zaslužka, ko se investicija prenove povrne.

Inovativen fasadni sistem

Takoj ko je zgradba odporna na vreme se odstrani stara okna od znotraj in doda nova. Shueco sistemi delujejo, kot zunanji solarni blažilci za svetlobo, decentralizirana ventilacija s toploto in okna so lahko specificirana in vključena v fasado kot ekstra dodatki.

Ko je končana obnova fasade starejše hiše,  boste zmanjšate stroške bivanja. Takšna hiša, bo ugodna za bivanje. Poskrbite za boljšo kvaliteto bivanja v nekaj preprostih korakih. Zamenjava strešne kritine, obnova zaključnega fasadnega sloja ter nova okna močno pripomorejo k znižanju stroškov bivanja. V kolikor bi se odločili za prodajo, lahko takšno hišo prodate za več denarja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja