Novo leto v Rio de Janeiro-u

Z ženo sta se dogovorila, da novo leto preživita v Rio de Janeiro-u, s starši pa sta se dogovorila, da bodo za ta čas poskrbeli za vašega 10 let starega sina in 8 let staro hčerko. Že sam pristanek na letališču v Rio de Janeiro-u je bil nekaj posebnega, kaj šele sam hotel, kjer sta se namestila. Že prvi večer sta se odločila, da si bosta malo ogledala mesto.

Med samim ogledom sta naletela na trgovino, kjer so bili v izložbi pustni kostumi za otroke. Dogovorila sta se, da bosta svojima otrokoma za letošnje pustno rajanje iz Brazilije prinesla pustne maske, ki bodo pustni kostumi za otroke iz Brazilije in bodo zaradi tega nekaj prav posebnega ter bosta zato vajina otroka nadvse vesela lepega darila. Pustni kostumi za otrokeTi pustni kostumi za otroke so bili prav zares nekaj povsem posebnega, pravzaprav nekaj takšnega, kar se pri nas ne da dobiti. Ko sta se vrnila domov in otrokoma pokazala, kaj sta jima prinesla, sta otroka skakala od navdušenja ter se kaj takoj napravila v pustne šeme.

Pustni kostumi za otroke vajinih otrok so bili tako zelo fantastični, da sta oba otroka bila nagrajena s prvo nagrado na tekmovanju za najboljšo pustno masko, s čimer sta bila otroka še bolj vesela. Na ta način sta si vidva pri otrocih priborila to, da bosta še kdaj brez večjih težav otroke pustila pri dedku in babici, vidva pa odšla uživat v dvoje kamorkoli si bosta zaželela. Vsekakor sta si zadala tudi obveznost, da otrokoma od povsod prineseta nekaj posebnega, kot so ti pustni kostumi za otroke.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja