Otroške sobe

Programi otroških sob v pohištvenem salonu Il ambienti pokrivajo cel asortiman želja in potreb pri opremi prostorov, tako glede dimenzij, kombinacij sestavov in modernih barv. S svojo zasnovo omogočajo optimalen izkoristek prostora. Različne kombinacije elementov in številne barvne variante pa izražajo igrivost otroških sob in se približajo željam vsakega otroka.

Za otroške sobe velja, da najboljša oprema ni nujno draga – veliko lahko naredimo sami. Otroške sobe na koncu tako ali tako postanejo neodvisni kotički našega bivalnega doma.
Otroške sobe so navadno tudi prvi prostori, kjer se otroci učijo odgovornosti. Zato jih kar se da dejavno vključite v izbiro barv in dekoracij oz. v opremljanje.

Pomembno je tudi, kako boste uredili razsvetljavo otroške sobe. Luči otroške sobe naj ne bodo neonske ali halogenske. Za razsvetljavo otroške sobe bodo še najboljše klasične žarnice na žarilno nitko. Če si bo vaš otrok zaželel barve, mu tega nikar ne omejujte, saj so programi otroških sob prilagojeni za več vrst kombinacij, ki se lahko z leti in odraščanjem vašega otroka prilagajajo njegovemu stilu, letom in funkcionalnosti. Preberite zakaj je potrebno pri opremljanju otroške sobe skrbno načrtovanje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja