Pisarna, moj drugi dom

V današnjem času, ko se vsakodnevno ustanavljajo nova podjetja je pisarna ogromno ljudem postala njihov drugi dom.

Kako si urediti pisarno v kateri se počutite kot doma, obenem pa pisarna oddaja super delovno vzdušje v katerem ni distrakcij?

Pisarniški stoli so tisti predmet v pisarni na katerih vsakodnevno preživimo največ časa zato je nujno potrebno izbrati tistega, ki se najbolj prilega vam, vaši hrbtenici in načinu dela. Večina ljudi na žalost najprej izbere pohištvo šele na to stol na katerem bodo presedeli večino dneva. Ker je pravilna drža in način sedenja najbolj pomembna za vaše zdravje je bolj priporočljivo izbiranje stola najprej in šele na to izbira mize, katera mora biti po višini prilagojena stolu oz vašemu načinu sedenja.

Barski stolGlede na vašo osebnost, hobije ali vrsto dela svoji pisarni dodajte še osebni pridih. Odvisno tudi od velikosti pisarne je tudi oprema, ki jo boste tja postavili. Če imate ogromno pisarno za sprostitev in druženje s sodelavci ob večerih lahko vanjo namestite tudi mizo za biljard ter mini bar. Mini bar naj obkrožajo tudi barski stoli.

Če ste navdušeni nad nogometom potem lahko v pisarno postavite zbirateljske artikle s tekem, če ste navdušeni nad geografijo pa lahko v pisarno umestite tudi zemljevide, atlase ali pa artifakte s potovanj.

Za sprostitev je v pisarni priporočen kakšen kavč ali pa udoben stol. Morda tudi masažni. Vsekakor je pomembno, da je v pisarni ločeno od vaše mize še kakšna miza in zraven nje udobni stoli če k vam na obisk redno prihajajo klienti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja