Ponudba podjetja Projekt varnost na področju varstva pri delu

Podjetje Projekt varnost ima dolgoletne izkušnje s področja, ki ga vsako podjetje mora imeti urejenega, in to je varstvo pri delu. Zato varstvo pri delu Projekt varnost nudi preiskave delovnega okolja, preizkuse in preglede delovne opreme, nudijo pa tudi usposabljanje osebe, ki bo v vašem podjetju strokovnjak za varstvo pri delu. Za varstvo pri delu nudijo tudi tečaje in na koncu tudi opravljanje izpita za najrazličnejša področja, kot so npr. tečaji in izpit za dvižne ploščadi, težko gradbeno mehanizacijo, viličarje, hidravlično dvigalo, ki je nameščeno na kamion, za upravljanje industrijskega dvigala, ki je vodeno s tal in vse ostalo kar potrebujete v vašem podjetju.

Delovna opremaV okviru področja varstvo pri delu vam opravijo tudi najrazličnejše meritve, kot so npr. meritve prezračevalnega sistema, meritve vseh električnih in strelovodnih naprav, izdelajo vam oceno tveganja, pripravijo vse potrebno v zvezi s požarno varnostjo, naučijo vas kako pogasiti začetni požar in kar je še pomembneje, kako izvesti evakuacijo v kolikor pride potreba po njej. V svoji ponudbi imajo tudi šolanje koordinatorja na gradbišču ter preglednika gradbenih odrov, priskrbijo vam tudi vse potrebno, da je hidrantna omarica postavljena na pravilen način in na pravilnem mestu, prav tako pa vam nudijo servis in prodajo gasilnih aparatov.

V kolikor so potrebne, priskrbijo tudi za opozorilne table na za to zakonsko določenih mestih in točno tako kot zakon veleva. Nudijo vam tudi možnost alkotesta na delovnem mestu ter priskrbijo pravilen načrt za požarno varnost. Vse o njihovi široki ponudbi si lahko preberete na spletni strani.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja