Posteljnina za zibelko mora biti pralna

Dobiti otroka, najlepše darilo narave. Vendar pa jasno z otrokom pridejo tudi skrbi in tudi precej je treba razmišljati, tako praktično kot tudi teoretično. Kar se tiče tkanine, je treba ves čas skrbeti, da se kupi takšna, ki je pralna in to v stroju. Enako velja tudi za posteljnino. Posteljnina za zibelko mora biti nujno pralna, pa čeprav se morda zdi, da otrok je pa ja ne more umazati.

posteljnina za zibelko

Vendar pa jo je treba vseeno prati, da se odstrani pršice, prah, pa tudi odmrlo kožo in predvsem da se lahko posteljnina za zibelko opere zaradi kakšnih nesreč otroka. Pri tem pa ne razmišljajte le o tem, da mora biti pralna le posteljnina za zibelko kot je prevleka za kovter, vzglavnik ali pa rjuha, pralna mora biti tudi notranja obloga posteljice in celoten kovter, torej tudi polnilo.

Ni pomembno, da je posteljnina za zibelko le pralna, temveč da je pralna tudi v pralnem stroju

 

Če se posteljnina za zibelko opere v pralnem stroju, je povsem jasno, da je pranje bistveno bolj intenzivno, da se spere veliko več umazanije, hkrati pa je posteljnina za zibelko tudi bolj ožeta, kar pomeni, da se bo hitreje osušila, v kolikor imate le en komplet. Roko na srce, več kot dovolj je, da imate le en komplet.

Prednosti je torej res ogromno, zato se vam vsekakor splača, da pogledate, katera posteljnina za zibelko je pralna v pralnem stroju na vsaj 30 stopinj Celzija, če je na več, pa še toliko bolje. Vsekakor, odkar smo se navadili na pralni stoj, je vse skupaj postalo vsem še toliko manj smiselno, da bi prali na roke, si sploh predstavljate, da bi se posteljnina za zibelko prala na roke? Porabili bi veliko časa in vsekakor tudi veliko več vode, pa še posteljnina za zibelko bi bila veliko slabše oprana. Zato res poglejte pred nakupom.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja