Razlika telefona Iphone se v primerjavi s predhodniki?

iphone seKot že sam naslov narekuje, si bomo v temle krajšem članku pogledali relativno nov telefon Iphone se, ki ga je mogoče kupiti v Sloveniji. Ne samo, da ima telefon Iphone se enako ceno, kot sta jo imela iPhone 4 in 4S, ampak je tudi videz samega telefona popolnoma enak. Seveda pa je Iphone se bistveno bolj napreden aparat v primerjavi s prejšnjima dvema. Podjetje Apple serija SE namreč kažeta veliko večjo zmogljivost tega telefonskega aparata v primerjavi s prejšnjima. Kdor torej noče zapraviti celega premoženja za telefon, a si ob enem želi napredno napravo, je Iphone se lahko prava izbira.

S podjetjem Apple serija SE prinaša novo tehnologijo v priljubljen starejši videz telefona

Komur pač ni do tega, da bi za svoj telefon zapravil ogromno denarja (govorimo od 500 – 1000 €), potem je Iphone se zelo dober nakup. Namreč, telefon Iphone se je na voljo za nakup že za približno 350 €. Treba pa je poudariti, da je ta naprava tudi zelo prijazna za uporabnika, saj z razliko od novejših telefonov še vedno ima klasičen videz in originalen “Domov” gumb, na katerega smo mnogi navajeni.

Kdor je imel torej iPhone 4 ali pa 4S, se bo z novim Iphone se počutil kot doma. Naprava je videti identična, razlike pa se kažejo zgolj v zmogljivosti. Že samo čip A9, ki ga najdemo tudi v novejšem telefonu iPhone 6S, omogoča večjo zmogljivost telefona tako v hitrostnem smislu kot v grafični. Ravno tako kot v novejših telefonih pa lahko tudi v napravi Iphone se najdemo funkcijo “Touch ID”, ki omogoča odklepanje telefona s prstnim odtisom, kot je to danes v navadi. Ne smemo pa pozabiti, da je tudi sama kamera bistveno napredovala, saj ima 12 milijonov točk in omogoča fotografiranje in snemanje videov, v kar 4k ločljivosti. Novosti je še kar nekaj, a nima smisla, da bi vse naštevali. Vidimo pa, da je tale telefon ravno tako zmogljiv kot morda novejši, le da ima videz in pa ceno starejšega.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja