Romantični vikend na turistični kmetiji Žnidar v Bohinju

Podjetje Media lab na svoji spletni strani 1nadan.si med mnogimi izleti po Sloveniji, ponuja čudovito romantično doživetje na turistični kmetiji Žnidar v Bohinju.

Med izleti po Sloveniji je ta ponudba med najbolj iskanimi, saj ponuja čudovite romantične sprehode, počasnejši ritem življenja, popolno zasebnost in prijeten ter nepozaben oddih v zasanjani vasi Stara Fužina v neposredni bližini bohinjskega jezera. Izleti po Sloveniji vam to ponudbo preko spletnega portala 1nadan nudijo za zgolj 72,00€, kar je za kar 50% ceneje od redne ponudbe te kmetije.Kmetija Žnidar

V ponudbo sta vključeni dve nočitvi, brisače ter posteljnina, za le 7,00€ na osebo pa se je možno z gostitelji dogovoriti za zelo okusen domač bohinjski zajtrk, ki je zelo obilen in za marsikoga predstavlja že kar celo pojedino, ampak ne bo vam žal, če se boste odločili da si boste privoščili zajtrk na bohinjski način. Izleti po Sloveniji na spletni strani 1nadan vam skozi to ponudbo nudijo romantične sprehode okoli bohinjskega jezera ter po prečudovitih okoliških gorah. Gostišča okoli bohinjskega jezera so znana po izvrstni kulinariki.

Najdemo lahko vse od svežih postrvi, do najrazličnejše hrane, ki bo zagotovo zadovoljila tudi največje gurmanske užitkarje. Dejstvo je, da med izleti po Sloveniji težko najdete boljšo izbiro, kot je romantični vikend na turistični kmetiji Žnidar v Bohinju. Da pa bo vaša izbira lažja, se nemudoma napotite na spletno stran 1nadan in med izleti po Sloveniji poiščite to kmetijo, saj se njihova ponudba, ki je neprecenljive vrednosti izteka in žal vam bo, če jo boste izpustili iz rok.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja