S sodo bikarbono vnesite naravo v stanovanje namesto kemije

Vas pri čiščenju stanovanja ob uporabi različnih čistil peče v nosu, vas boli glava po uporabi ali pa prsti, če ne uporabljate rokavic in to kljub temu, da iščete čim bolj naravna čistila? Kljub temu, da se trudite z iskanjem najrazličnejših čim bolj naravnih čistil, hkrati pa si želite, da bi bilo učinkovito čiščenje, ne pa da bi vam bilo treba še vedno zelo drgniti in čakati, da čistilo začne delovati, pa se zavedajte, da je to še vedno kemija, ki je zelo agresivna. Če si želite res učinkovit način čiščenja in to brez bolečin, potem je soda bikarbona za čiščenje najboljša rešitev.

Soda bikarbona za čiščenjeSoda bikarbona je dejansko popolnoma naravna, lahko se ji doda še kaj ali pa se jo različno pripravi, odvisno od tega, kaj bi želeli očistiti. Nikakor pa se soda bikarbona za čiščenje ne uporablja v kombinaciji s kakšnimi kemijskimi elementi, s čimer bi se njena učinkovitost povečala, gre namreč za popolno naravno čistilo. Lahko pa se soda bikarbona uporablja tudi za izdelavo kakšnih mil, praškov, za različne namaze, za zdravje, škropiva, za odpravo glivic in še mnogo različnih namenov ima.

Kljub vsemu temu pa se soda bikarbona danes še kako zelo premalo uporablja, saj večina ljudi še posebej za čiščenje veliko raje uporablja sredstva, na katera prisega, saj so mnenja, da soda bikarbona ne more biti tako učinkovita, pri čemer pa večinoma čisto vsi po vrsti niti ne testirajo ali ta njihova domneva drži ali ne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja