Sami naredite voščilo

Prihaja pomemben dogodek in bi radi vaše darilo popestrili z voščilom, ali pa preprosto ne utegnete priti na želeno zabavo in za to potrebujete voščilo, ampak radi bi pa da bi voščilo izgledalo bolje od tistih, ki jih lahko kupite v trgovini? Z doma narejeno voščilnico popestrimo vsako darilo in polepšamo rojstni dan, saj se vidi da je nekdo v njeno izdelavo vložil veliko truda in, da je ta voščilnica namenjena samo tej osebi.

Tema

Preden sploh začnete je potrebno vedeti komu bo to voščilo namenjeno in za katero priložnost, da lažje najdemo temo vašega voščila in na podlagi tega izberemo tudi primerne barve. Če gre to za obletnico nekega para so ljubezenski verzi kot nalašč za popestritev vaše voščilnice, če gre za 50 obletnico, lahko vključite tudi verze za Abrahama, ampak morate biti izvirni, če bi radi da bo vaša voščilnica skupaj z vsebino izgledala res dobro. Več na http://www.hisadaril.si/verzi-in-voscila/verzi/.

Izdelava in izgled

Preden se lotite dela je potreben nakup pripomočkov in materiala če ga doma nimate. Ko imate ves potreben material in pripomočke lahko začnete. Velikost in dimenzija voščilnice naj bo običajna, da kasneje ne bo prišlo do komplikacij. Vse vaše elemente najprej samo postavite na voščilnico, da vidite kako izgleda, lahko naredite nekaj popravkov, da vam bo boljši izgled, tako lahko vse skupaj pritrdite. Pri izgledu bodite ustvarjalni, uporabite škarje, različne vrste izrezovalnikov, lepilni trak, vzorce, lahko uporabite tudi barvice, flomastre, lahke za nohte,… Vaša domišljija so vaše edine meje.

Vsebina

Vsebina naj bo primerna dogodku, kot smo že omenili lahko popestrite vaše voščilo z verzom, mogoče naredite naslednji korak in dodate v besedilo tudi kakšno sliko kar bralcu pritegne pozornost. Najlepše je če so voščila napisana na roko, to naredi vtis na tistega kateremu je voščilo namenjeno, saj to naredi dodaten vtis saj se vidi, da je voščilnica narejena od začetka do konca na roko. Piko na I pa naredimo z lastnoročnim podpisom na dnu voščilnice.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja