Stave na Bet at home

Vsak, ki se je vsaj malo poglobil v športne stave, zagotovo ve, da slovenska stavnica ni med najboljšimi. Seveda ima tudi prednosti, to so dostopnost stavnih avtomatov na skoraj da vsakem koraku, vendar pa ima tudi ogromno slabosti, kot so vsi prispevki, obdavčitve in nizke kvote. Zato se je veliko bolje malo poglobiti in izbrati najboljšo tujo stavnico, ki je pri nas tudi dostopna.

Ena takšnih je na primer Bet at home, prav tako ima športne stave Bet at home povsem legalne, tudi v Sloveniji, no, pravzaprav nikakor pri nas ni Bet at home ni prepovedan, le zakonodaja ga ne priznava. Obstaja danes tudi veliko možnosti za nakazilo denarja na uporabniški račun in tudi iz uporabniškega računa, za kar se lahko uporabljajo tudi računi v Sloveniji in se nakazila torej ne izvajajo na nek račun v tujini, torej daleč od oči finančne uprave.

Ima pa športne stave Bet at home povsem na enak način kot tudi slovenska stavnica, tako da znajde se lahko čisto vsak na tej stavnici, prav tako pa tudi jezik na Bet at home ni težava, saj je vse v slovenščini. Edino, kar je morda na samem začetku kakšnemu malenkost bolj zapleteno, je nakazovanje sredstev na račun, saj se uporabljajo za nakazila malo drugačne poti, kot je na primer MasterCard, Visa, Neteller, Skrill ipd., vse ostalo pa je povsem enostavno in uporabniku pregledno ter razumljivo, kar vsekakor dokazuje tudi število uporabnikov, ki jih ima ta tuja stavnica.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja