Ste slišali veliko težav stiroporja, pa ne veste, ali je to zmota ali ne?

Na trgu je ogromno izbire stiroporja za izolacijo fasade, vendar ker je stiropor gorljiv in ker deluje nepropustno za zrak, se nekateri raje ne odločijo zanj. Izolacija fasade s stiroporjem pa je lahko v določenih primerih še bolj primerna kot izolacija fasade s tervolom. Pa ste slišali veliko težav stiroporja, pa ne veste, ali je to zmota ali ne?

Toplotno izolacijska fasadaDa ne bi prepogosto prišlo do zmot o stiroporju, se že pri odločanju kakšna izolacija fasade bi bila za vas najbolj primerna posvetujte s strokovnjaki s področja energetskih izkoristkov, kot tudi s področja izdelave fasade. Pri nekaterih podjetjih vam nudijo preko svoje spletne strani  brezplačen ogled objekta oz. vaše hiše. Pri samem ogledu se bodo pogovorili z vami, kaj želite, vam strokovno in profesionalno svetovali, kaj bi bilo za vas oz. vašo hišo najbolj primerno ter vam izdelali optimalno ponudbo, kjer bodo strogo upoštevali, da bo cena čim nižja, a vendar, da s tem ne bo trpela kvaliteta in izgled.

Torej za vas bodo naredili vam prilagojeno ponudbo, ki ne bo imela skritih stroškov. Izolacija fasade se lahko izvede z veliko različnimi debelinami stiroporja, s stiroporjem različnih izvajalcev, različne kvalitete in s stiroporjem z različnim namenom. V osnovi so vsi stiroporji namenjeni toplotni izolaciji našega objekta oz. hiše, vendar pa ni čisto tako. Npr. granitni stiropor je tudi izredno kvaliteten zvočni izolator in hkrati zelo dober prepustnik zraka. Ker je izolacija fasade kar konkretna znanost, je dejansko najbolje, če se o vsem skupaj posvetujemo s strokovnjaki tega podjetja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja