Tekaški digitalni trener miCoach

Adidas miCoach je interaktivni sistem za trening, ki je bil razvit s ciljem motivirati, navdihniti in omogočiti tekačem, da bi postali še boljši in lažje dosegli svoje cilje, kakršnikoli so že.
Na spletni strani www.micoach.com si lahko ustvarite osebne načrte treninga, si zastavite cilje in spremljate ter upravljate s svojim napredkom. adidas miCoach platforma vključuje šest pripravljenih načrtov za trening, od tistih za tekače, ki želijo teči hitreje in izboljšati osebni čas, do tistih za tekače, ki želijo izgubiti težo. Ob tem pa lahko ustvarite tudi osebne načrte za trening.

Na www.micoach.com boste prejeli trening program, ki je prilagojen vašemu srčnemu utripu in vam bo pomagal doseči vaše cilje bolj učinkovito kot običajni programi. miCoach posluša vaše srce in tako določi osebne omejitve, ki jih predstavljajo barve za lažji in bolj učinkovit trening – modra, zelena, rumena in rdeča. miCoach pomaga tekačem ko si zastavijo cilje in jim jih nato pomaga uresničiti s spremljanjem srčnega utripa in tako, da jim pove kdaj upočasniti ali pohitriti korak.  Na voljo sta dva modela adidas miCoach – miCoach Pacer in miCoach Zone.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja