Trgovina Hervis Maribor

Ste pred nakupom športnih oblačil? Ali pa morda športne opreme? Bliža se poletje, tako da vsi potrebujemo kopalke, pa morda potapljaške maske, žoge, … Za vse to se lahko obrnemo na športno trgovino Hervis.

Hervis je podjetje, ki ima več kot 40 letno tradicijo. V Sloveniji se je pojavil leta 1997, do danes pa so odprli kar 16 trgovin po celi državi, s čimer je postal vodilna trgovina na področju športa v Sloveniji. Naj omenim še, da je podjetje mednarodno, kar pomeni, da svoje izdelke prodajajo tudi v drugih državah. Kot sem že omenila so trgovine po celi Sloveniji, če pa pogledamo Štajersko oziroma natančneje Maribor pa najdemo dva.

In kam točno moramo? Hervis najdemo v nakupovalnem središču Europark in nakupovalnem centru Qlandia. Vsem, ki niste iz Maribora in se prvič odpravljate tja svetujem, da si podrobneje ogledate zemljevid na internetu, čeprav takšna nakupovalna središča dandanes ni težava najti, glede na oznake po celotnem mestu. Kje točno se nahaja Hervis Maribor v Europarku si lahko ogledate s klikom na povezavo http://www.europark.si/si/hervis-maribor. Ni pomembno torej kam se odpravljate, pomembno je, da se do vrha opremite in podate novim dogodivščinam naproti. Pa lep nakup vam želim.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja