Tudi starejši potrebujejo mobilni telefon

Z upokojitvijo se ne končajo mobilni dnevi, ne zgodi se, da kar na enkrat nimamo kaj za početi in da enostavno ne potrebujemo nič več v življenju. Ja, se zgodi, da obstajajo tudi takšni ljudje, ampak so redki. Veliko »mladih« upokojencev si najde nekakšno zaposlitev, da si zapolnijo čas, ki ga imajo kar na enkrat preveč. Žal pa nujno potrebujejo mobilni telefon za starejše, ker je pač tako, da starejši kot si, slabše vidiš, vsaj pri večini je tako. Mobilni telefon za starejše ima v večini primerov velike tipke in velik zaslon, da je vse skupaj bistveno lažje videti.

Alcatel 2000Hkrati tak mobilni telefon po večini primerov nima dodatnih funkcij, ker jih starejši ljudje tako ali tako ne potrebujejo, temveč potrebujejo zgolj osnovni dve funkciji, in sicer je to telefoniranje in sem ter tja pošiljanje kratkih SMS sporočil. Tak mobilni telefon je zagotovo mobilni telefon znamke Alcatel, in sicer model 2004C, ki sicer poleg osnovnih dveh funkcij omogoča tudi nekatere druge, ampak bistvo je, da ima velike tipke in izredno velik zaslon, tako da nanj lahko vidijo tudi tisti, ki zares slabo vidijo.

Zato je ta mobilni telefon definitivno zelo primeren za starejše ljudi. Sam sem ga kupil mojemu očetu in moram vam povedati, da je izredno zadovoljen z njim, saj je izredno praktičen, lahek ter enostaven za uporabo. Najpomembnejše pa je, da ima ta mobilni telefon tako velike tipke, da jih zares brez težav vidiš, pa še dovolj široke so, tako da jih brez težav pritisneš in ne pritisneš dveh tipk skupaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja