Učinkovita zaščita površin iz naravnih materialov

Ste vedeli, da s sodobnimi zaščitnimi izdelki lahko zaščitite tako zunanje kot notranje površine? Poleg tega, da so tankoslojni in narejeni na vodni osnovi, velja omeniti tudi, da z nekaterimi premazi za les lahko tudi obarvate površino v izbrani odtenek, takšna površina pa je učinkovito zaščitena pred sivenjem.

Ne glede na to, ali potrebujejo zaščito vaši okenski okvirji in polkna, ali pa bi radi ohranili dolgotrajnost vaših vrat, vrtnih garnitur in balkonskih ograj, v vseh teh primerih so vam na voljo sodobni, akrilni premazi za les, kakršne lahko najdete na spletnih straneh podjetja Silvaprodukt: https://www.silvaprodukt.si/premazi-za-les-silvanol-lazura-b, kjer boste našli še več podrobnosti o vseh njihovih izdelkih.

Kako premazi za les zaščitijo površine?

Namenjeni so predvsem za zaščito površin lesenih izdelkov, kot so vrata, okna, fasadne obloge, napušči, vrtne garniture ter vrtne in balkonske ograje. Z njimi boste učinkovito zaščitili vsako površino pred sivenjem, ob tem pa jo tudi obarvali v želeni barvni odtenek.

Po nanosu ne prekrijejo naravne teksture same površine, tako da s tem les še vedno ohranja svojo naravno toplino in ne izgubi na estetski vrednosti. Običajno količina premaza zadošča za dvakratno premazovanje, pri čemer se to nanaša na 4-6 m2 površine, ki jo nameravate prekriti. V primeru zunanje uporabe je potrebno površine predhodno zaščititi, kar lahko storite z osnovnimi zaščitnimi premazi za les Silvanolin.

 

 

 

 

 

Zaščita naravnih površin na okolju prijazen način

Ne glede na to, za kakšno zaščito se boste odločili, poskrbite, da boste izbirali med premazi za les, ki  so okolju prijazni. Takšni so predvsem tisti, ki so narejeni na vodni osnovi, za katere velja, da niso vnetljivi in ne vsebujejo strupenih oziroma hlapnih snovi.

Ravno tako je zelo pomembno, da so tankoslojni ter da se lahko hitro sušijo. Takšna zaščita zagotovi vodoodbojnost, zato bo na tak način zaščitena površina mnogo bolj odporna na vlago in ostale neugodne vremenske vplive. Za natančnejše informacije o lastnostih posameznih izdelkov pobrskajte po spletni strani podjetja Silvaprodukt.