Protipožarni sistem Morley v Sintalu

Lani je minilo deset let, od kar smo se v Sintalu odločili za požarno varovanje objektov uporabljati protipožarne sisteme angleškega proizvajalca Morley. Osnovno vodilo pri izboru je bilo, da je sistem kakovosten, zanesljiv, nadgradljiv, enostaven za projektiranje, montažo, uporabo in vzdrževanje ter da je glede na zahteve posameznega objekta poljubno programirljiv. Z veseljem ugotavljamo, da je bila naša odločitev pravilna.

Morley je cenjen na področju protipožarne varnosti
Skozi vsa ta leta je protipožarni sistem Morley postal prepoznavna in cenjena blagovna znamka, ki jo poznajo projektanti, pregledniki sistemov aktivne požarne zaščite, elektro in celo strojni izvajalci, nadzorniki, požarni inšpektorji in tudi številni naročniki. Njegovo kvaliteto dokazuje 10 let prisotnosti na trgu, številne reference in zanesljivost delovanja.

Osnovne značilnosti protipožarnih sistemov Morley
Protipožarni sistem Morley je v obdobju desetih let doživel kar nekaj sprememb, ki pa niso bistveno posegle v prvotni sistem. Pojavili so se novi dizajni požarnih central z nekaterimi novimi, dodatnimi funkcijami, nove izvedbe javljalnikov požara, nova programska oprema ipd.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja