Zakaj bi morala vsaka ženska imeti vibrator?

Če imate težave z orgazmom ali če nimate stalnega partnerja, potem se mora v vaši nočni omarici vsekakor najti prostor za vibrator. Tudi ženske, ki pogosto masturbirajo, lahko bistveno izboljšajo svoje orgazme z uporabo vibratorja. Vibrator pa vsekakor ni namenjen samo samostojni uporabi. Z njim boste lahko popestrile tudi vaše spolne odnose s partnerjem.

Tako kot vse spolne pripomočke lahko tudi vibratorje kupite v vsakem sex shopu. Če vam je nerodno zaviti v trgovino z erotičnimi pripomočki, vam svetujemo, da obiščete sex shop preko interneta.

Ženska, ki uporablja vibrator, bo lažje spoznala kako deluje njeno telo ter kakšni dražljali ji pašejo. Pogostokrat imajo ženske težave pri doseganju orgazma zaradi tega, ker jim seks predstavlja dolčen stres. Ženska, ki se samozadovoljuje se lahko popolnoma sprosti in s pomočjo vibratorja prepusti svojim spolnim fantazijam. Z uporabo vibratorja se bodo lahko naučile kako pridejo do boljšega in intenzivnejšega orgazma. Ta spoznanja bodo lahko prenesele na spolni odnos in se brez zavor ter sproščene prepustile spolnim odnosom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja