Videoteka vsakdo ve, kaj je, pa veste kaj je to keramoteka?

Se še spomnite videotek, ko smo si filme, ki se skorajda še niso ali pa so se ravnokar vrteli v kinih? Ja, to so saloni, kjer smo si lahko izposodili videokasete, si doma v domačem naslonjaču v miru ogledali najljubši film. Ne obstajajo pa samo tovrstni saloni, ampak so obstaja na primer tudi salon, kjer na primer prodaja Keramoteka stenske ploščice, pa je salon v katerem si ravno izposoditi stenske ploščice ne moremo, jo pa lahko izberemo in kupimo kar preko interneta.

Torej je to podjetje z internetno prodajo, saj prodaja Keramoteka stenske ploščice, kjer lahko iz domačega naslonjača izbiramo talne ali stenske ploščice, kot tudi druge keramične izdelke. Hkrati se lahko kar preko spletne strani keramoteka.si dogovorite, da se v salonu oglasite osebno ter si vzorce stenske ploščice ogledate v živo in se hkrati dogovorite za polaganje ploščic. V kolikor se boste v tem salonu dogovorili istočasno za nakup stenske ploščice in za polaganje le – te, vam smejo zaračunati zgolj 9,5 % DDV namesto 22 %, ker je to ugodnost, ki jo nudi slovenska davčna zakonodaja. Torej, vse kar morate storiti je, da si najprej na njihovi spletni strani ogledate njihovo celotno ponudbo, si izberete dva ali tri vzorce, ki so vam najbolj všeč ter se nato dogovorite za osebni obisk v njihovem salonu na Vrhniki, kjer vam izredno strokovno in kvalitetno svetovali, kaj je za vas najbolje.

V kolikor bo to potrebno, se bodo oglasili tudi pri vas doma, da si ogledajo vse podrobnosti površine na katero se bodo stenske ploščice polagale in da vam bodo res lahko pravilno svetovali.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja