Vodilni na področju klimatskih naprav

Ko se odločate za nakup klimatske naprave je pomembno da ne kupujete na pamet. Na trgu obstaja veliko ponudnikov in proizvajalcev, med njimi tudi klimatske naprave Toshiba, ki so na trgu prisotne že nekaj desetletij. Sistem delovanja klimatske naprave so razvili že v času Egipčanov, kjer so si za premagovanje vročine pomagali tako da so z vodo močili trsje, ki je pokrivalo njihova okna. Za tiste čase je bila to dobro iznajdba. Danes se takega načina verjetno ne bi več posluževali.

Klimatske naprave Toshiba so ene izmed treh vodilnih naprav ki so prisotne na trgu in so zastopane v vseh kategorijah, tako stenske klima naprave kot tudi stropne in prenosne. Naprave za domačo uporabo dosegajo moč od 2,5 do 7,0 kW, za kako zmogljivo se boste odločili pa je odvisno od velikosti prostora kjer želite imeti klima napravo.

S klimatskimi napravami lahko tudi onesnažen zrak v prostoru lahko tudi čistimo. Zrak v prostorih kjer bivamo vsebuje različne bakterije, pršice plesni, ki jih zaradi mikroskopskih velikosti ne vidimo, vendar imajo velik vpliv na naše zdravje, predvsem z negativnimi posledicami. Klimatske naprave Toshiba v prostoru zagotavljajo primerno vlažnost in kvaliteten zrak, ter istočasno primerno temperaturo, pa naj bi s hlajenjem ali segrevanjem.

Cena klimatske naprave Toshiba se giblje od 790€ do 2200€, seveda so cene odvisne od moči naprave, ter njene izvedbe. Ob nakupu slednje boste zaradi dvojnega rotacijskega kompresorja, ki je v klimatski napravi, ter t.i. inverterske tehnologije lahko letno privarčevali pri električni energiji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja