Vsa keramika v kopalnici naj ima enak dizajn

Vsak, ki se je že kdaj lotil opremljanja kopalnice iz začetka oz. vsaj obnovitve, ve, da si je še največ časa moral vzeti za nakup keramike. Tu prav gotovo lahko trdimo, da je ponudba enostavno prevelika in zato prihaja to problemov. Na voljo je keramika najrazličnejših dizajnov, star, klasičen, unikaten, moderen, luksuzen in še kakšnega bi se dalo najti, in vsak dizajn ima več različnih modelov in barv. Tako ni nič čudnega, da je izbira verjetno kar cca trenutno 1000 različnih modelov. Vam je še čudno, da se keramika izbira tako dolgo časa? Prav nič čudni niste, če ste se tudi vi ravno pri keramiki ustavili najdalj časa.

keramika

Izbira je veliko lažja, če se odločite za en dizajn in iščete keramiko v izbranem dizajnu

Ko si enkrat izberete dizajn, je vse skupaj veliko lažje, seveda če si izberete tudi pravi salon. Ko enkrat to naredite, se išče keramika samo še v izbranem dizajnu, kar izbor izredno zmanjša, hkrati pa si boste s tem zagotovili, da bo vaša kopalnica smiselno opremljena. Nikakor se ne priporoča mešanje dizajnov, saj s tem naredite le zmešnjavo v kopalnici. Velikokrat tudi vidimo, da ljudje kupujejo na primer le umivalnik, armaturo pa obdržijo staro. To gre, vendar le v primeru, da kupite umivalnik enakega dizajna, kar pa le redko kdo naredi, saj si želimo vsi sprememb v življenju in si tako kupimo tudi drugačen umivalnik. Sicer se privarčuje, vendar pa upoštevajte, da četudi vam je bila keramika v salonu še kako zelo všeč, ni nujno, da vam bo tudi doma s staro armaturo.

Seveda, pa keramika v kopalnici ni le umivalnik in armatura, prav tako keramika ni le tuš kabina in WC školjka, ampak so tudi ploščice. Če vse ni neka smiselno zaokrožena celota, potem je večja verjetnost, da boste imeli v kopalnici kaos kot pa lep izgled. Mnogi seveda te zaokrožene celote ne znajo poiskati, zato vsem tistim, ki nimajo tega občutka, svetujem, obiščite salon keramike Keramoteka, kjer vam bodo osebno svetovali in pomagali popolnoma opremiti vašo kopalnico.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja