Vzajemna zavarovalnica ponuja široko paleto zdravstvenih zavarovanj

Slovenski zavarovalniški trg je zelo pester, saj so nam na voljo številne zavarovalnice, ki ponujajo različne vrste zavarovanj. Zelo malo pa je takšnih, ki imajo tako dolgo tradicijo, kot jo ima Vzajemna zavarovalnica. Ta je trenutno največja specializirana zavarovalnica s ponudbo zdravstvenih zavarovanj.

Osnovna dejavnost Vzajemna zavarovalnice so zagotovo dopolnilna zdravstvena zavarovanja, poleg tega pa ponuja še široko paleto drugih zdravstvenih zavarovanj. Izbira je resnično zelo pestra in prepričani smo, da bo vsakdo našel zavarovanje po svoji meri, s katerim lahko povečate svojo socialno varnost.

Dopolnilna zdravstvena zavarovanja so osnovna dejavnost Vzajemna zavarovalnice

Zdravstveno zavarovanje je v Sloveniji sestavljeno iz obveznega in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Prvega nam plačuje delodajalec, za drugega moramo poskrbeti sami, ki ga lahko sklenemo pri eni izmed treh zavarovalnic. Ena od njih je tudi Vzajemna zavarovalnica, ki ima na področju dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj dolgoletno tradicijo.

Bistvo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je v tem, da krije 30 % zdravstvenih storitev. Čeprav nekateri menijo, da ga ne potrebujejo, pa se z njim izognemo doplačilu zdravil, zdravstvenih storitev in medicinskih pripomočkov. Pomena tovrstnega zavarovanja se dobro zaveda tudi Vzajemna zavarovalnica, zato vedno dobro poskrbi za svoje zavarovance.

zavarovanje

 

 

 

 

 

 

 

 

Različne vrste zdravstvenih zavarovanj Vzajemna zavarovalnice poskrbijo za manj skrbi

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje pa ni edino, s katerim lahko še bolje poskrbimo za svoje zdravje. Vzajemna zavarovalnica zato ponuja tudi druga zdravstvena zavarovanja, kot so zavarovanje za tujino, zavarovanje za težje bolezni, nezgodno zavarovanje, zavarovanje za primer raka, zavarovanje Dental in še mnogo drugih.

S sklenitvijo kateregakoli zavarovanja lahko postanete tudi član brezplačnega programa Varuh zdravja. Gre za edinstven program aktivnega življenjskega sloga, s pomočjo katerega vam Vzajemna zavarovalnica ponuja ogromno preventivnih aktivnosti. Edini pogoj je, da imate zavarovanje pri Vzajemni sklenjeno vsaj 12 mesecev, nato pa lahko izkoristite vse ugodnosti, ki vam jih program ponuja.