Za igro preko Betonyourself so najbolj pomembne izkušnje!

Za vse tiste, ki obožujejo igranje video iger, je nova platforma Betonyourself več kot idealna. Namreč, ko igramo preko Betonyourself izkušnje z igrami največ pomenijo, saj če smo zelo vešči v streljačinah ali pa nogometnih igrah, lahko preko Betonyourself kar nekaj denarja zaslužimo.

Kolikšna je ta vsota, pa Betonyourself ne določa, saj vsak igralec stavi le toliko, kolikor želi. Torej, še enkrat poudarjamo, da pri Betonyourself izkušnje z igranjem video iger največ pomenijo, saj vsak igralec točno ve, kako dober dejansko je in potemtakem tudi stavi nase toliko, kolikor misli, da je dovolj.

Za igranje preko Betonyourself pa ne potrebujemo nobenega predznanja

Ko igramo video igre, so res da izkušnje z njimi tiste, ki bodo merilo za to, koliko smo dobri v določeni igri. Ko pa igramo za denar preko Betonyourself pa ne potrebujemo kaj dosti izkušenj, saj je sama prijava v platformo zelo preprosta. Vse, kar potrebujemo, je elektronski naslov, izmišljeno uporabniško ime ter geslo.

Ko to opravimo, pa lahko takoj začnemo s stavami. Te pa so prav tako zelo preproste, saj kot smo že povedali, vsak igralec sam določi znesek, ki ga želi nase staviti. Način, kako pa sploh začnemo s tekmo proti drugemu igralcu pa je takle. Pri Betonyourself lahko vsak igralec izbira med že ustvarjenimi tekmami, kjer tekmeci iščejo nasprotnika, igralci lahko tudi sami ustvarijo tekmo, kjer potem čakajo, da jih nasprotnik izzove, lahko pa preprosto povabimo prijatelja (nasprotnika) v svojo ustvarjeno tekmo.

Jasno je, da lahko igralca med seboj tudi komunicirata, saj se tako lahko spoznata in ne nazadnje tudi določita, za koliko denarja želita igrati (najnižja stava je 50 centov). Vse poteka zelo preprosto, in ko je stava končana, je treba igro le še odigrati. Po končani igri pa morata oba igralca poročati o končnih rezultatih platformi, saj le-ta drži vsoto denarja, ki sta ga igralca zastavila in to tudi izroči zmagovalcu igre.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja