Zelo prodajan Samsung Galaxy mini s3

Če smo tokrat malo bolj nostalgični, potem lahko malo pogledamo na stare čase, ki so pravzaprav šli v zgodovino zaradi napredka in ne zaradi starosti. Samsung Galaxy mini s3 dejansko je šel v pozabo zato, ker so prišli novi telefoni, omenjeni telefon pa se je izredno dobro prodajal še v letu 2012, kar je le tri leta nazaj.

Samsung Galaxy S3 miniVendar pa kljub vsemu, telefon Samsung Galaxy mini s3 je bil zelo prodajan in to tudi zato, ker so imeli nekateri ljudje vseeno raje manjše telefone, saj je navedeni Samsung Galaxy mini pomanjšana različica njegovega soimenjaka. Ta Samsung Galaxy mini je imel tudi zelo dober AMOLED  zaslon, že vgrajen Android sistem, pametne funkcije kot so S Voicedirect call, smart alert, diktafon, štoparico, merilec pospeška, firoskop, senzor bližine, kompas in podobni.

Ta Samsung Galaxy mini je telefon na dotik, ima dvojedrni procesor v velikosti 1 GHz, delovni pomnilnik v velikosti 1 GB, čas pripravljenosti telefona je 450 ur, omogoča pogovore v dolžini do 850 min. Če torej pogledamo, omenjeni Samsung Galaxy mini sploh ni slab telefon, zato je bilo po njem tudi toliko povpraševanj, saj je bil tudi nadgradnja njegovega predhodnika števila 2.

Seveda pa je bilo že takrat, ko so ta telefon predstavili, kar nekaj možnosti za izboljšave, ga pa je kar nekaj ljudi obdržalo zato, ker je tako vzdržljiv, nima toliko nekih vsiljivih funkcij, ki samo porabljajo baterijo in tudi procesor, ki mora biti ravno zato tudi bistveno boljši kot bi bilo potrebno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja