Zgodovina, šport, zabava… Kreta – Last Minute je prava izbira za vas!

Če si želite dinamične, raznolike in zabavne počitnice, je Kreta Last Minute prava izbira za vas. Očarala vas bo s svojo raznoliko izbiro športnih, kulturnih in obmorskih destinacij. O tem s kakšno turistično agencijo se je najbolje dogovoriti o potovanju pa na http://www.zicer.com/vrste-turisticnih-agencij/.

Ogledate si lahko gorske, zgodovinske, kulturne in druge čudovite predele tega prelepega otoka. Za popoldansko lenarjenje, lahko izbirate med mnogimi peščenimi plažami s pogledom na čudovito Mediteransko morje. Ali ste vedeli, da ima Kreta najprijetnejše klimatske razmere med vsemi grškimi otoki? Poletne temperature se gibljejo nekje med 27 in 35 stopinj C, voda pa ostaja na prijetni temperaturi okrog 25 stopinj celzija.
Si želite večerne plesne zabave in druženja? Kreta last minute ponudbe poskrbijo tudi za to. Kreta je že iz antičnih obdobij plesno in glasbeno razvita dežela. Priljubljena je tudi kot destinacija za absolventske in maturantske izlete.

Zaradi izoliranosti od celinske Evrope in Afrike je živalstvo in rastlinstvo na Kreti nekaj posebnega. V toplih vodah severne obale namreč gnezdijo glavate morske želve. Nabolj potrpežljivi med vami pa bodo lahko v poletnih mesecih videli prve korake mladih želvic.